www.keekenmoor.nl
Valuta:
Home ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren


Levertijd:

Levertijden beginnen één werkdag nadat de bestelling is geplaatst. U ontvangt een e-mail met daarin uw tracking nummer nadat uw pakket is verscheept ontvangen. Bezoek het om de meest up-to-date status van uw bestelling te controleren. Levering in 4-7 werkdagen meestal!

1. Bevestig uw afleveradres voor betalen en laat uw telefoonnummer voor het contact. Geef een geldig e-mailadres en e-mails te controleren nadat u voor een item op onze winkel hebben gekocht.

2. Items worden doorgaans verzonden binnen 1 werkdagen na betaling is geverifieerd.

3. Geen Belasting over de hele wereld.

4. Pakket transitting duurt doorgaans 3 tot 5 werkdagen, afhankelijk van de bestemming, vakanties en factoren die buiten de controle Postal Service. Als er een beetje vertraging, neem dan meer geduld.

Het beleid voor terugbetaling

1. Wij staan ​​alleen een volledige terugbetaling voor items die problemen veroorzaakt door ons.

2. Indien de terugkerende pakket niet alle accessoires en onderdelen werd geleverd, de kosten van de accessoires en onderdelen zullen worden afgetrokken van de totale prijs van het product en kan alleen garanderen een gedeeltelijke terugbetaling.

3. Indien door welke reden dan ook, moet je de grootte, kleur te veranderen, of de restitutie onder de reden van "In tegenstelling", zullen de verzendkosten worden afgetrokken van de totale prijs van het product.

Terugkeer Beleid

Retourneren of uitwisselingen worden toegestaan, op voorwaarde dat de klant het product heeft aangeschaft via de website en het is binnen 30 dagen na de ontvangst datum. Neem dan contact met ons op als u nodig hebt om terug te keren of ruil.

Alle pakketten worden verstuurd via een traceerbare methode, zoals de VS Mail Delivery Confirmation, UPS of Federal Express. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de pakketten verloren tijdens het transport. Zodra wij uw terugkeer ontvangen, duurt het maximaal 5 werkdagen om uw terugkeer of uitwisseling te voltooien.

Terug